Noul Hyundai H350

hyundai_h350_baner

Descopera Noul Hyundai H350

Exterior Hyundai H350

hyundai_h350_exterior

Stil

H350 preia stilul modern al autoturismelor Hyundai, prezentand un design aerodinamic aparte. Manevrabilitatea combinata cu tinuta stabila si confort, apropie experienta rafinata oferita la volanul modelului H350 de cea a unui autoturism.

Desi a fost conceput ca un instrument de lucru puternic si fiabil, designul si rafinamentul il recomanda si ca mijloc de transport confortabil pentru familie si prieteni. Caracteristicile noului H350 garanteaza o experienta plina de satisfactii posesorilor sai, oferind atat clientilor persoane fizice, cat si celor juridice, flexibilitatea necesara pentru a-si atinge obiectivele.

hyundai_h350_exterior_doua_modele

Versatilitate

Eficient, sigur, cu un stil aparte, noul model reprezinta o optiune versatila si practica pentru utilizatorii vehiculelor comerciale.
H350 dispune de o platforma flexibila si trei variante de caroserie: furgon, mini-bus pentru transport persoane si camioneta cu platforma coborata.

modele_noul_hyundai_h350

Interior

interior_hyundai_h350

hyundai_h350_interior

Pentru un aspect modern si confortabil, comenzile au fost concepute ergonomic in cabina noului H350 pentru a facilita accesul conducatorului auto. Volanul multi-functional este prevazut cu comenzi pentru sistemul audio si alte functii ale caror informatii sunt afisate pe ecranul din plansa de bord. Sistemul pilot automat si functia hands free pot fi, de asemenea, controlate cu ajutorul comenzilor de pe volan.

Habitaclul este echipat cu un ecran TFT LCD color de 4,2 inch, care ofera acces rapid la informatii referitoare la cosumul de carburant, functia audio, informatii preluate de la computerul de bord sau senzorii de parcare.

Caracteristici

caracteristici_hyundai_h350

volum_de_incarcare_hyundai_h350

Volum de incarcare generos

Spatiul de incarcare generos este foarte important pentru un vehicul comercial usor, iar in aceasta privinta Hyundai H350 se remarca. Zona cargo are: 1955 mm inaltime, 1795 mm latime, 3100 mm lungime si poate acomoda pana la cinci europaleti, care pot fi cu usurinta incarcati si descarcati datorita deschiderii generoase de 10.5 mp.

Specificatii

Motorizari:

motorizari_h350_hyundai

Dimensiuni:

dimensiuni_hyundai_h350

Mase si capacitati:

mase_si_capacitati_hyundai_h350

Consum si emisii:

consum_si_emisii_hyundai_h350

Dotari exterioare:

dotari_exterioare_hyundai_h350

Confort si functionalitate:

confort_si_functionalitate_hyundai_h350

Siguranta si securitate:

siguranta_si_securitate_hyundai_h350

 • Este posibil ca unele echipamente ilustrate sau prezentate sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost.
  DAB Auto Serv isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.
  Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare si nu prezinta obligatii contractuale.
 • Imaginile si informatiile din aceasta pagina pot diferi de la regiune la regiune. Toate informatiile si ilustratiile se bazeaza pe datele disponibile in momentul publicarii si pot fi modificate fara preaviz.
 • Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.
 • Valorile specificate in detaliile tehnice sunt orientative si pot varia in functie de gradul de echipare.
 • Volumul portbagajului poate diferi in functie de nivelul de echipare.
 • Consumul de carburant si emisiile de co2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic,ci si de comportamentul la volan si de alti factori externi care nu tin de fisa tehnica.
 • Este posibil ca unele echipamente ilustrate sau prezentate sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. DAB AUTO SERV isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.
 • Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare.
 • Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara.
Inapoi la site-ul principal