Noul Hyundai i10

banner_1

baner_left_1

baner_left_2

Detalii generale:

Noul Hyundai I10.

O singura privire e suficient sa-ti dai seama ca aceasta masina compacta aduce stil si elganta pe sosea.

Proiectat si fabricat in Europa

Un automobil de clasa mica, dar cochet si puternic. i10 a fost proiectat la centrul Hyundai din Europa si  ofera un nivel inalt de confort si siguranta, indiferent de anotimp.

5 ani garantie fara limita de kilometri

Programul Hyundai de garantie asigura servicii de asistenta clientilor fara termen de comparatie. Dar vizitele in service nu vor fi foarte dese, datorita nivelului inalt al calitatii.

Mai mult decat compact

Aspectul noului i10 este rezultatul proporțiilor perfect echilibrate, dinamice. El arata mai puternic si mai profund decat alte vehicule din clasa sa și impresionează cu un profil sportiv si liniile fluide care definesc Fluidic Sculpture”. Oriunde te-ai afla in mișcare, i10 iti permite sa arati bine.

i10_prez_gen_1

banner_int_1

image description

Volan Incalzit

Pentru un inceput placut in diminetile reci de iarna.

image description

Climatizare automata

Climatizarea automata permite pastrarea unei temperaturi optime in habitaclu. Setati temperatura dorita si relaxati-va.

image description

Buton pornirea/oprirea motorului („Start/Stop”)

Un alt echipament specific claselor superioare, disponibil in premiera pentru Hyundai  i10, este butonul de pornire/oprire. Asezati-va la volan si puteti porni si opri motorul prin simpla apasare a unui buton.

torpedo_aff

Torpedo

Nu mai trebuie sa cautati in intuneric. Torpedoul iluminat va permite sa gasiti rapid ceea ce cautati.

 

 

Interior:

Habitaclu spatios

Mai lung si mai lat decat predecesorul sau, i10 permite transportul fara probleme al pasagerilor si bagajelor.

Bagaje

i10 dispune de un portbagaj cu o capacitate de 252 litri. Cu bancheta rabatata, capacitatea portbagajului creste la 1.046 litri.

spatiu_i10

Instrumentar de bord cu ecran tip LCD TFT

Pastrati sub observatie toti parametrii – de la viteza la nivelul lichidului de frana – cu ajutorul unul ecran tip LCD TFT.

bord_i10

 

banner_i10_sig

left_1_esc

Control electronic al stabilitatii (ESC) si sistem de stabilitate vehicul (VSM)

Pastrati controlul asupra vehiculului cu ajutorul sistemului de stabilitate (VSM) care ofera stabilitate vehiculului la schimbarea brusca a directiei de rulare.

Obiectivul este pastrarea stabilitatii.

left_2_hac

Asistenta la pornirea din rampa (HAC)

Asistenta la pornirea din rampa (HAC) previne alunecarea autovehiculului la pornirea din rampa.

left_3_tpms

Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS)

Sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS) informeaza conducatorul auto prin intermediul senzorilor. In plus, este disponibil in dotarile standard pentru i10.

left_4_ABS

Sistem antiblocare frane (ABS) si sistem de asistenta la franare (BAS)

Franati mai bine in conditii de rulare dificile, cu ajutorul sistemului antiblocare frane (ABS) disponibil standard, care monitorizeaza aderenta celor patru roti, pentru a permite pastrarea controlului. Sistemul de asistenta la franare (BAS), disponibil standard, va permite sa apasati la maxim pedala, pentru imbunatatirea sigurantei.

Siguranta:

Siguranta reprezinta o prioritate pentru Hyundai Motor, iar noul i10 beneficiaza de cele mai avansate tehnologii intalnite pana acum la segmentele superioare, transformandu-se in unul dintre cele mai sigure autovehicule din segment. Sistemele de siguranta activa si pasiva ofera protectie atat pentru pasageri, cat si pentru pietoni.

Sistem de sase airbag-uri

Sistemul de sase airbag-uri, disponibil in dotarile standard, este proiectat pentru a proteja fiecare pasager in cazul unui impact.

sig_i10_airbag

Sistem de asistenta la parcarea cu spatele (RPAS)

Sistemul de asistenta la parcarea cu spatele (RPAS) permite parcarea in cele mai inguste spatii.  Senzorii aflati pe bara din spate permit detectarea obiectelor ascunse.

i10_RPAS

banner_i10_spec_mec

 
5ytc_2013

 • Este posibil ca unele echipamente ilustrate sau prezentate sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost.
  DAB Auto Serv isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.
  Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare si nu prezinta obligatii contractuale.
 • Imaginile si informatiile din aceasta pagina pot diferi de la regiune la regiune. Toate informatiile si ilustratiile se bazeaza pe datele disponibile in momentul publicarii si pot fi modificate fara preaviz.
 • Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.
 • Valorile specificate in detaliile tehnice sunt orientative si pot varia in functie de gradul de echipare.
 • Volumul portbagajului poate diferi in functie de nivelul de echipare.
 • Consumul de carburant si emisiile de co2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul sau energetic,ci si de comportamentul la volan si de alti factori externi care nu tin de fisa tehnica.
 • Este posibil ca unele echipamente ilustrate sau prezentate sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. DAB AUTO SERV isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.
 • Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare.
 • Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara.
Inapoi la site-ul principal