Prin completarea prezentului formular declar ca imi exprim in mod expres si neechivoc acordul ca SC DAB AUTO SERV  SRL, in conformitate cu prevederile legale, sa-mi prelucreze si utilizeze datele cu caracter personal furnizate de mine in orice mod si document:

–    in orice activitati si scopuri legate de marketing, publicitate, reclama si marketing direct (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, mesaje text-SMS, e-mailuri si materiale tiparite pentru promovarea produselor si serviciilor oferite de si/sau prin intermediul SC DAB AUTO SERV  SRL sau de partenerii contractuali actuali si viitori ai acestuia) si orice alte comunicari comerciale inclusiv cele electronice

–    pentru furnizare de bunuri si servicii

–    pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora in vederea derularii oricaror raporturi juridice intre SC DAB AUTO SERV  SRL si subsemnatul, si pentru indeplinirea oricaror obligatii legale si contractuale

–    in scop statistic.


SC DAB AUTO SERV SRL este operator in prelucrarea datelor cu caracter personal înregistrat sub numarul 10083.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii societatii, parteneri contractuali si potentiali parteneri contractuali ai operatorului, autoritatea judecatoreasca, politie, alte companii din acelasi grup cu societatea, persoanele vizate, precum si alte persoane fizice si juridice ce prelucreaza datele personale in numele societatii (ex. avocati, contabili, auditori, consultanti, etc) sau terti imputerniciti ai operatorului.

Pe viitor, aceste datele furnizate ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrării datelor personale care va privesc, sa solicitati stergerea datelor si va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Pentru orice solicitare privind prelucrarea datelor dumneavoastra va puteti adresa in scris catre SC DAB AUTO SERV  SRL la adresa Sector 3, Bucuresti, Strada Cornu Luncii, nr 2-4.

Programare Online:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon:

Marca:

Modelul:

Solicitari:

[recaptcha]

Inapoi la site-ul principal